středa 6. května 2015

Jungle in my head.

   Všimli jste si, že občas lidi zvládají nadávat na jakékoliv počasí? :) Znáte to! Když svítí, je moc horko, když prší, máte deprese a takhle bych mohla pokračovat ještě dlouho. Jsme zkrátka nepřizpůsobivý stejně jako tohle pončo. Já byla za tenhle krásný déšť ráda. Dal mi možnost obléct tenhle neforemný leopardí kousek. A nemůžu si pomoct, ale srší optimismem! Danda měla pravdu, že se k němu absolutně nehodí můj vážný výraz! Nepovažuji to za extra kombinaci, ale tenhle print se nevidí každý den a už si vytrpěl dost v šatníku zachumlán v prachu. Koukám zrovna z okna, hledám slunce mezi mraky a myšlenky mám úplně jinde :D Vidím konec semestru, myslím na prázdniny a už se vidím.....na nějakém krásném místě :D ! Máte už plány na prázdniny? Podělte se! Třeba se sejdeme! Já už za chvíli odlétám do Turecka a nemůžu se dočkat! Letenka mě už pálí v kapse! Odehrálo se toho teď strašně moc a já vůbec nestíhám! V příjemném slova smyslu :) 
   Have you noticed that sometimes people manage to swear at any weather? :) You know it! When is shine, it´s very hot, when it rains, you have depression and I could continue for a long time. We are simply maladjusted as this poncho. I was so glad for this beautiful rain. It gave me the opportunity to wear this shapeless leopard piece. And I can´t help myself but it brimming with optimism! Danda was right, that it absolutely doesn´t fit with my serious expression! I don´t consider it as an extra combination, but this print will not see every day, and it had suffered enough in the closet, huddled in the dust. I´m just looking out of the window, seeking sun between the clouds and I have completely lost mind :D. I see the end of the semester, I think about holidays and see me..... on some beautiful place: D! Do you already have plans for the holidays? Share it! Maybe we'll meet! While a moment I already leave for Turkey, and I can´t wait! Ticket already burning in my pocket! Now it happened that so much and I never catch up! In a pleasant sense :)

Poncho: Bench, Sweater: Promod, Jeans: Pull and Bear, Shoes: Lidl, Sunglasses, Watches: Aliexpress, Ring: HM, Bag: DIY






Nesmím opomenout konec soutěže! I přes malou účast budou dárečky naděleny! Sotva se mi uklidní trošku životní tempo domluvím s výherci způsob dodání! Ráda bych Vás třeba i poznala osobně :) Ach! Požehnání všem přítulným stvořením.

I can´t forget the end of a giveaway! In spite the low participation presents will be give! As soon as I calmed down my life rate I have spoken with the winners about type of delivery! I would like you even knew personally :) Oh! Blessing to all cudlly creation.

Thanks for happy time to my photographe Paní Danda fotí! On the last pic you can see how much fun could be photoshooting with her.

Kisses! Keity :-*

Žádné komentáře:

Okomentovat